De praktijk

Home

Vergoeding verzekeraars

Contact

Disclaimer

Tarieven

 

Orthomoleculaire Geneeskunde

Kinesiologie

NAET Allergie Eliminatie

Ayurveda

Stress Release

Gifstoffen ofwel Toxische stoffen

Dagelijks worden wij geconfronteerd met toxische stoffen, die een negatieve werking kunnen hebben op het functioneren van cellen of organen. Bestrijdingsmiddelen, oplosmiddelen, milieuvervuiling, zware metalen, fijne stof, medicijnen zijn stoffen die van buiten afkomen. Maar ook het lichaam zelf produceert afvalproducten.

 

Waarom ontgiften?

Al eeuwenlang wordt het belang van ontgiften in de Ayurvedische geneeskunde en levensfilosofie benadrukt, om het lichaam de mogelijkheid te geven zich te ontdoen van schadelijke stoffen. Als deze stoffen worden opgeslagen in hetlichaam, kan overbelastring ontstaan met klachten als vermoeidheid, haaruitval, stemmings- wisselingen, huidproblemen, hormoonstoornissen, slechte stoelgang en hoofdpijn.

 

Detox

Een goede detox is geen streng dieet waarbij helemaal niets meer gegeten mag worden. Met een goed detox programma voelt men zich niet slap of vermoeid, maar juist 'herboren' en vol energie.

 

Veel mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden om te ontgiften. In de praktijk wordt besproken welke vorm het meest geschikt is, wordt advies gegeven dat goed is afgestemd op uw levensstijl, zodat niet alleen een optimale ontgifting van het lichaam kan plaatsvinden, maar er ook een goede balans is tussen gezonde voeding, beweging en ontspanning.

 

Offenbachlaan 47   |   2102 ZM Heemstede   |   M 06-51011487   |   info@dianedijt.nl