Unieke combinatie

In de praktijk wordt een unieke combinatie toegepast van Ayurvedische Abhyanga massage, Hot Stone Massage, Voetreflexologie en Emotional Stress Release, alles in één behandeling van negentig minuten. Abhyanga is een totale lichaamsmassage waarbij ook het hoofd en gezicht worden behandeld. Voor het hoofd, het lichaam en de voeten wordt verwarmde aromatische olie gebruikt, die een specifieke heilzame en ontspannende werking heeft.

 

Diepe ontspanning

De behandeling is vooral bedoeld voor diepe ontspanning van lichaam en geest en tevens voor een reinigende en voedende werking op de huid en de weefsels, door het stimuleren van de bloedsomloop en lymfecirculatie. Haardoor worden alle organen, spieren en systemen van een verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen voorzien en worden afvalstoffen afgevoerd.

 

Verbetering en vermindering van klachten:

- vergroot de opname van vitale energie

- vermindert vermoeidheid en slapeloosheid

- verlicht spijsverteringsstoornissen

- sterkt het zenuwstelsel

- stimuleert het immuunsysteem

- verzacht gewrichtspijn, rugpijn en hoofdpijn

- Anti-ageing

 

Het lichaam wordt onder invloed van veel factoren versneld 'ouder', zoals verkeerde voeding, stress, vervuiling, klimaat, te weinig beweging, maar dit proces verlangzaamt door een gezond leven. In Ayurveda gaat men er vanuit dat je dit verouderingsproces kunt beïnvloeden door gezonde voeding, voldoende rust, voldoende beweging, regelmatige detox, voldoende ontspanning en regelmatige massage.

 

Prinses Amaliaplaats 7   |   2012 NN Haarlem   |   M 06-51011487   |   info@dianedijt.nl