De praktijk

Home

Vergoeding verzekeraars

Contact

Disclaimer

Tarieven

 

Orthomoleculaire Geneeskunde

Kinesiologie

NAET Allergie Eliminatie

Ayurveda

Stress Release

Menstruatieklachten

Klachten die bij de menstruatie kunnen optreden, zoals onregelmatige menstruatie, het uitblijven van de menstruatie, te veel of te weinig bloedverlies, hevige hoofd of buikpijnen, stemmingsstoornissen vóór en tijdens de menstruatie, hebben met de schommeling in de hormoonbalans te maken.

 

Overgangsklachten

De verandering in de productie van het hormoon oestrogeen kan bij sommige vrouwen tot klachten leiden zoals opvliegers, nachtelijk transpieren, hartkloppingen, gewrichtsklachten, stemmingswisselingen, hoofdpijn, slapeloosheid, depressie, gewichtstoename.

 

Wat kunnen we eraan doen?

Er zijn voedingsstoffen die een zeer gunstige invloed hebben op de gevoeligheid voor hormoonschommelingen, zoals vetzuren. Ook zijn er voedingsstoffen die beter vermeden, of juist beter gebruikt kunnen worden bij menstruatie- en overgangsklachten. Weerstand en conditie, leefstijl, gebruik van anti-conceptiepil, en stress zijn bovendien belangrijke factoren die van invloed kunnen zijn.

 

Advies op maat

Advies om deze factoren gunstig te beïnvloeden is hierbij het doel van de behandeling. Tijdens het consult worden dus alle mogelijke factoren, zowel fysiek als mentaal, besproken en behandeld met Kinesiologie en Emotional Stress Release. Tevens zijn er uitstekende en zeer effectieve Orthomoleculaire middelen die de klachten kunnen verminderen, die een onderdeel van het advies kunnen vormen.

 

Offenbachlaan 47   |   2102 ZM Heemstede   |   M 06-51011487   |   info@dianedijt.nl