De praktijk

Home

Vergoeding verzekeraars

Contact

Disclaimer

Tarieven

 

Orthomoleculaire Geneeskunde

Kinesiologie

NAET Allergie Eliminatie

Ayurveda

Stress Release

Van preconceptie tot gezonde baby

 

Het begint bij de kinderwens

Bij een kinderwens hoort een goede voorbereiding. Die voorbereiding begint eerder dan je zou denken. Gezonde voeding en leefstijl vergroot de kans op een zwangerschap en de geboorte van een gezonde baby.

 

Mannelijke en vrouwelijke vruchtbaarheid

Met de behandelingen kan de lichamelijke en de geestelijke conditie van zowel de vrouw als de man worden geoptimaliseerd, en kan er advies worden gegeven over voeding, beweging, stress-management, suppletie met vitamine- en mineralenpreparaten, om de vruchtbaarheid te bevorderen.

 

Vóór de zwangerschap

Een zwangerschap vraagt veel van het lichaam en spreekt de reserves van het lichaam aan. Daarom is het belangrijk om al vóór de zwangerschap te beginnen met het in optimale conditie brengen van het lichaam en de geest. Dit komt de kans op zwanger worden, een gezonde zwangerschap en een gezonde baby ten goede. Niet alleen de conditie van de vrouw is belangrijk, ook die van de man.

 

Tijdens de zwangerschap

Is de vrouw eenmaal zwanger, is het van belang dat het kindje alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt, die van belang zijn voor een goede ontwikkeling in de baarmoeder, en een goede start bij de geboorte. Tijdens de zwangerschap zijn er bijvoorbeeld in de laatste drie maanden hogere doseringen van bepaalde stoffen benodigd. Een goede weerstand van de baby begint al tijdens de zwangerschap, zeker om het ontwikkelen van allergieën na de geboorte te voorkomen. Voor advies over voeding, suppletie en emotionele begeleiding kan de zwangere vrouw goed terecht in de praktijk.

 

Na de geboorte

Ook na de geboorte is het van belang dat de baby de juiste voedingsstoffen krijgt. Groei en ontwikkeling van de hersenen en het skelet, en de weerstand zijn belangrijke aandachtspunten in de eerste periode, om te voorkomen dat de baby vaak verkouden is, allergieën ontwikkelt of veel last heeft van darmkrampen. Ook voor de moeder is het belangrijk om in een goede conditie te zijn, zowel fysiek als mentaal.

 

ZOED Wilhelminapark   |   Wilhelminapark 28   |   2012 KC Haarlem   |   M 06-51011487   |   info@dianedijt.nl